ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа офтальмології

Каразінська школа офтальмології забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти в інтернатурі за спеціальністю «Офтальмологія», на циклах спеціалізації і стажування за спеціальністю «Офтальмологія», на циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, симуляційні тренінги, науково-практичні конференції тощо).

Школа пропонує унікальні освітні заходи для лікарів всіх спеціальностей з опануванням практичних навичок лікування та діагностики у сфері офтальмології, оториноларинголології, інструментально-лабораторної діагностики, інформаційних технологій в медицині та інших галузей медичної науки у поєднанні з практично-орієнтованими програмами навчання, симуляційними технологіями та безпосередньою участю у клінічній роботі на підґрунті наукових даних доказової медицини.

Клінічною базою Школи є КНП «Міська клінічна лікарня № 14 ім. проф. Л.Л. Гіршмана» ХМР – один з провідних профільних закладів охорони здоров’я та потужний науково-методичний центр національного значення.

Керівник Каразінської школи офтальмології – к. мед. н., доц. кафедри онкології, радіології та радіаційної медицини, лікар-офтальмолог Наталія ГОНЧАРОВА – автор численних наукових праць, в тому числі у виданнях, що входять до найрейтинговіших наукометричних баз, авторських свідоцтв та патентів, практикуючий лікар із загальним досвідом науково-педагогічної та клінічної роботи понад 35 років.

Детальніше про Школу за посиланням.

Запрошуємо на шлях професійного зростання з Каразінським – флагманом освітнього фронту країни Незламних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *