ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа профілактичної медицини та менеджменту в охороні здоров’я


Каразінська школа профілактичної медицини та менеджменту в охороні здоров’я
 забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку лікарів всіх спеціальностей на циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, симуляційні тренінги, науково-практичні конференції тощо).

Швидкі темпи реформування системи охорони здоров’я, зміна моделі фінансування та принципів керування процесами у галузі, децентралізація управління системою охорони здоров’я ставлять нові вимоги до менеджерів лікувально-профілактичних установ щодо рівнів професійної компетенції та актуальності методів управління, а до закладів післядипломної медичної освіти – щодо переліку та змісту навчальних програм освітніх заходів з підвищення кваліфікації та безперервного професійного розвитку управлінців всіх рівнів, що у повній мірі реалізується науково-педагогічними фахівцями школи. 

Керівник Каразінської школи профілактичної медицини та менеджменту в охороні здоров’я – відомий науковець та практик, док. мед. н., проф., лікар-гігієніст, магістр управління та адміністрування Жанна СОТНІКОВА-МЕЛЕШКІНА. Автор 131 наук.-метод. праці, 9 – авторських свідоцтв і патентів, 5 – метод. рекомендацій та інформаційних листів НАМН та МОЗ України, член громадської організації «Українська Асоціація громадського здоров’я», загальний стаж науково-педагогічної діяльності 20 років, лікаря-гігієніста – 7 років.

Клінічна база школи – ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України», а також освітні заходи проводяться на базі Каразінського симуляційного центру з використанням сучасного симуляційного навчального обладнання відомих світових брендів.

Детальніше про школу за посиланням.

Каразінський працює! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *