ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа стоматології

Центр післядипломної медичної освіти презентує Каразінську школу стоматології – справжній діамант в короні Каразінського університету! Всі стоматологічні вторинні лікарські спеціалізації, цикли тематичного удосконалення та численні заходи безперервного професійного розвитку лікарів-стоматологів – унікальний освітньо-професійний простір для всебічного удосконалення знань та вмінь!

Школа працює під керівництвом відомого науковця, викладача та лікаря, завідувача кафедри стоматології медичного факультету, д. мед. н., проф. Андрія НІКОНОВА. Більше 15 висококласних лікарів-стоматологів – викладачів Каразінської школи стоматології завжди готові навчити, спрямувати, продемонструвати та удосконалити!

Каразінська школа стоматології – один з найуспішніших освітніх проєктів останніх років національного масштабу, нове дихання стоматологічної освіти і освітній простір, який стрімко розвивається, прогресує та удосконалюється.

Школа презентувала перші в Україні цикли тематичного удосконалення з інтегрованими до навчального плану практично-орієнтованими симуляційними тренінгами.

Школа працює на базі одного з кращих в країні стоматологічного симуляційного центру, обладнаного сучасним навчальними тренажерами для відпрацювання широкого репертуару навичок. Навчання слухачів проводяться в умовах реальної клінічної практики «у кріслі лікаря-стоматолога» у кращих стоматологічних клініках м. Харків: КНП «Харківська обласна стоматологічна поліклініка» ХОР, КНП «Міська стоматологічна поліклініка №1» ХМР та мережі приватних стоматологічних центрів.

Колектив Центру післядипломної медичної освіти та Каразінської школи стоматології готує низку гучних анонсів і революційних стартапів. Незабаром! Слідкуйте за новинами та анонсами!

Каразінський університет та школа стоматології – обирайте навчання у кращому та у кращих!

Детальніше про школу за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *