ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа сімейної медицини, гастроентерології та дієтології

Каразінська школа сімейної медицини, гастроентерології та дієтології забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти в інтернатурі за спеціальністю «Загальна практика – сімейна медицина» та лікарів переважної більшості спеціальностей на циклах спеціалізації та стажування за спеціальністю «Дієтологія» та «Гастроентерологія», циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, симуляційні тренінги, науково-практичні конференції тощо).

Школа пропонує унікальні в України освітні заходи для лікарів у сфері сімейної медицини, гастроентерології та дієтології у поєднанні з практично-орієнтованими програмами навчання та безпосередньою участю у клінічній роботі. Навчання на підґрунті наукових даних доказової медицини дозволяє створити унікальне, комфортне та повноцінне освітнє середовище для кожного практикуючого або майбутнього лікаря.

Клінічною базою школи є КНП ХМР «Міська клінічна лікарня № 20», а також сучасний симуляційний центр Каразінського університету. Школа пропонує організацію та проведення виїзних освітніх заходів в інших містах України безпосередньо на робочому місці лікарів, змішані та дистанційні форми навчання.

Керівник Каразінської школи сімейної медицини, гастроентерології та дієтології – відомий науковець та клініцист, зав. кафедри загальної практики – сімейної медицини медичного факультету, канд. мед. н., доц., лікар-терапевт Людмила ШЕРСТЮК (має 40 публікацій, з них 14 навчально-методичного характеру та 26 наукових праць, з яких 22 опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях та 4 статті, індексованих у міжнародній наукометричній базі Scopus та Web of Science; загальний стаж науково-педагогічної 11 років та клінічної діяльності 4 роки).

Детальніше про школу за посиланням. 

Вдосконалюйся з Каразінським! Навчаємось у кращих! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *