ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа інфекційних хвороб, імунології та алергології

Каразінська школа інфекційних хвороб, імунології та алергології забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників закладів вищої медичної освіти в інтернатурі за спеціальністями «Інфекційні хвороби» та «Епідеміологія», лікарів переважної більшості спеціальностей на циклах спеціалізації та стажування за спеціальностями «Інфекційні хвороби», «Епідеміологія», «Імунологія» та «Алергологія», циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, симуляційні тренінги, науково-практичні конференції тощо).

Освітні заходи школи проводяться з використанням сучасного симуляційного навчального обладнання відомих світових брендів та в умовах реальної клінічної практики на клінічній базі кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології медичного факультету Каразінського університету, якою є КНП ХОР «Обласна клінічна дитяча інфекційна лікарня». Школа пропонує організацію та проведення виїзних освітніх заходів в інших містах України безпосередньо на робочому місці лікарів.

Керівник Каразінської школи інфекційних захворювань, імунології та алергології – відомий науковець та клініцист, завідувач кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології, кандидат медичних наук, доцент, лікар-інфекціоніст Ольга ВОЛОБУЄВА – автор понад 200 наукових публікацій, в тому числі у виданнях Scopus, 5 патентів на винахід, організатор та учасник численних науково-практичних конференцій з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної роботи понад 30 років. Освітні заходи Школи проводяться видатними вченими та клініцистами – д. мед. н., проф. Тетяною ЛЯДОВОЮ, д. мед. н., проф. Миколою ПОПОВИМ, д. мед. н., проф. Вячеславом ЧЕРНУСЬКИМ та іншими.

З питань реєстрації на освітні заходи школи просимо звертатися до контактної особи школи:

ВОЛОБУЄВА Ольга Вікторівна, кандидат медичних наук, доцент, завідувач кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології
Телефон: +38 (099) 048-31-18 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: o.volobyeva@karazin.ua

Детальніше про Школу за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *