ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа інформаційних технологій та математичного моделювання в медицині

Каразінська школа інформаційних технологій та математичного моделювання в медицині забезпечує інтеграцію сучасних досягнень у сфері інформаційних технологій в медичну практику шляхом підвищення рівню обізнаності лікарів всіх спеціальностей та науковців у цій галузі на циклах тематичного удосконалення та заходах безперервного професійного розвитку.

Завданнями школи є проведення освітніх заходів у сфері післядипломної медичної освіти з метою набуття слухачами навичок використання сучасних цифрових технологій та математично-аналітичних методів у практичній діяльності лікаря, в процесі наукового синтезу науковця та під час аналізу наукової літератури в процесі самоосвіти.

Керівник Каразінської школи інформаційних технологій та математичного моделювання в медицині – відомий науковець, док. фізико-математичних наук, проф. Олександр МАРТИНЕНКО – автор майже 300 наукових робіт, в тому числі співавтор 13-х монографій; національний секретар Української асоціації біомедичної інженерії «Інститут інженерних і клінічних проблем медицина»; член Всесвітньої федерації біомедичної інженерії, Європейської спілки біомеханіків, Всесвітньої федерації біомедичної інженерії, Всесвітньої спілки фізиків та математиків для медицини; загальний стаж науково-педагогічної діяльності – 30 років.

Детальніше про школу за посиланням.

Симбіотична робота фахівців школи та науково-педагогічних співробітників інших Каразінських шкіл у поєднанні з практично-орієнтованими програмами навчання лікарів та науковців на підґрунті наукових даних доказової медицини дозволяють створити унікальне, комфортне та повноцінне освітнє середовище і зануритися у медицину майбутнього.

Каразінський працює! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *