ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінський університет запрошує випускників всіх медичних університетів країни на навчання в інтернатурі!

Центр післядипломної медичної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна запрошує випускників з числа громадян інших країн та осіб без громадянства всіх медичних університетів країни на навчання в інтернатурі.

Вже розпочато набір майбутніх лікарів-інтернів з числа іноземних здобувачів освіти. При цьому Центр пропонує дві освітніх траєкторії в залежності від рівню володіння здобувачами українською мовою.

Перша траєкторія – для здобувачів освіти, які склали іспит з української мови у Національній комісії зі стандартів державної мови з результатом не нижче «середній рівень першого ступеню». Ці здобувачі можуть зарахуватися на навчання в інтернатурі за будь-якою спеціальністю з переліку пропозицій Центру (повний перелік спеціальностей доступний за посиланням).

Друга траєкторія – для здобувачів освіти, які бажають навчатися англійською мовою або українською, але не склали іспит з неї. Цим здобувачам Центр пропонує навчання в інтернатурі за спеціальністю «Загальна лікарська практика» (тривалість підготовки – 1 рік, документ по закінченню – свідоцтво про закінчення первинної лікарської спеціалізації).

Протягом навчання в інтернатурі за спеціальністю «Загальна лікарська практика» Центр пропонує лікарям-інтернам додаткові курси української мови та за умови успішного складання іспиту з української мови у Національній комісії зі стандартів державної мови запрошує продовжити навчання з набуттям однієї з 18 лікарських спеціальностей (повний перелік спеціальностей). Для здобувачів освіти, які пройшли інтернатуру за спеціальністю «Загальна лікарська підготовка», тривалість підготовки за будь-якою з 18 лікарських спеціальностей скорочується на 1 рік, а по закінченню навчання лікарі-інтерни отримують сертифікат лікаря-спеціаліста за відповідною спеціальністю та право на медичну практику на території України та більшості країн світу (українські лікарські сертифікати визнаються більшістю країн світу).

Навчання в інтернатурі проводиться виключно в очному форматі на клінічних базах (у лікарнях) медичного факультету у м. Харків або у м. Івано-Франківськ.

Детальніше про інтернатуру для випускників 2024 року та попередніх років всіх медичних університетів країни можна прочитати за посиланням.

Отримайте омріяну лікарську спеціальність у одному з кращих університетів України! Каразінський університет – сучасне освітньо-професійне середовище для кожного лікаря протягом всієї кар’єри!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *