ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «Мобільна та стаціонарна паліативна медична допомога дорослим і дітям» (50 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа анестезіології, невідкладної та тактичної медицини запрошують слухачів з числа лікарів всіх лікарських та стоматологічних спеціальностей, медичних сестер, медичних психологів, фізичних реабілітологів на цикл тематичного удосконалення «Мобільна та стаціонарна паліативна медична допомога дорослим і дітям» з нарахуванням лікарям, які виконали вимоги навчальної програми заходу, 50 балів БПР.

За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), у світі паліативна допомога необхідна в 40-60% всіх випадків смертей. Це означає, що кожного року приблизно 40 мільйонів людей потребують паліативної допомоги протягом останнього року свого життя.

Програма циклу включає актуальні дані про особливості паліативної та хоспісної медицини, які ґрунтуються на засадах доказової медицини, рекомендаціях національних та міжнародних протоколів, останніх даних наукових досліджень та власному досвіді успішної інтеграції їх у рутинну клінічну практику.

Терміни проведення: 28.10.2024 р. – 08.11.2024 р.

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. Інформаційно-організаційний супровід процедури зарахування забезпечує координатор Школи:
РУДАС Іван Андрійович
Електронна пошта: rudas@karazin.ua
Телефон: +38 (066) 867-64-32

Детальніше про Школу:
Веб-сторінка на офіційному сайті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *