ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Повна або часткова компенсація державою вартості навчання на заходах безперервного професійного розвитку лікарів у Каразінському

Звертаємо увагу лікарів всіх спеціальностей та інших медичних працівників, що відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 10.03.2023 р. № 316 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я на 2023 рік» вони мають право на повну або часткову компенсацію вартості навчання у Каразінському університеті на заходах безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників.

Процедура отримання компенсації максимально спрощена. Медичний працівник обирає захід БПР, зараховується на навчання у встановленому порядку, а після закінчення заходу надає у заклад охорони здоров’я, в якому він працює, оригінал платіжного документу про оплату вартості навчання та документ про успішне закінчення навчання (сертифікат, посвідчення до диплому, диплом тощо). Заклад охорони здоров’я забезпечує компенсацію вартості навчання за рахунок коштів, отриманих від держави. Більше інформації можна отримати у тексті Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я на 2023 рік за посиланням.

Разом з пропозицією Державної служби зайнятості України щодо повної або часткової компенсації вартості підвищення кваліфікації або набуття нової кваліфікації медичними працівниками (можливість отримання ваучера на 27000 грн) ця пропозиція створює можливості для професійного зростання разом з Каразінським Центром післядипломної медичної освіти без витрат!

Каразінський університет – це унікальне освітньо-професійне середовище для лікарів всіх спеціальностей! Чекаємо нових слухачів і готуємо цікаві анонси! Все буде Каразінський!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *