ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Саміт Українського товариства дослідження волосся «Інгібітори янус-кіназ в практиці клініциста»

Українське товариство дослідження волосся, Каразінська школа дерматовенерології та клінічної трихології та Центр післядипломної медичної освіти медичного факультету Каразінського університету запрошує лікарів всіх спеціальностей на міжнародний саміт «Інгібітори янус-кіназ в практиці клініциста» за участю провідних фахівців світу.

Унікальний захід, що ґрунтується на новітніх даних щодо використання Jak-інгібіторів в сучасній практиці лікаря дерматотрихолога. Наукова програма складається з 3 освітніх лекцій, присвячених сучасним напрямкам лікування та діагностики пацієнтів з аутоімунними патологіями, а також панельної дискусії, під час якої експерти заходу дадуть відповіді на питання учасників платформи UHRS education.

Терміни проведення освітнього заходу: з 16 по 23 грудня 2023 р.

Детальніше про захід за посиланням.

Принагідно нагадуємо, що одна з провідних в країні Каразінська школа дерматовенерології та клінічної трихології запрошує слухачів на освітні заходи (цикли спеціалізації та стажування, цикли тематичного удосконалення та численні заходи безперервного професійного розвитку). Детальніше про Школу за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *