ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «Порушення ритму та провідності» (50 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики запрошують лікарів всіх спеціальностей на цикл тематичного удосконалення «Порушення ритму та провідності» з нарахуванням слухачам, які виконали вимоги навчального плану заходу, 50 балів безперервного професійного розвитку.

Цикл проводиться на базі провідної кафедри країни та одного з кращих кардіологічних стаціонарів м. Харків – КНП «Міська клінічна лікарня №8». Колектив Школи на чолі з відомим клініцистом та науковцем, д. мед. н., проф. Вірою ЦЕЛУЙКО забезпечить актуалізацію знань та фахових компетентностей слухачів циклу в межах якого тематики.

Формат проведення: дистанційний з обов’язковою участю слухачів в режимі реального часу.

Терміни проведення: 13.05.2024 р. – 27.05.2024 р. (включно).

З повним переліком освітніх ініціатив Школи можна ознайомитись за посиланням. Працює Viber-спільнота Школи, де завжди можна отримати консультацію та допомогу з реєстрацією на освітні заходи. З питань реєстрації та за консультаціями пропонуємо звертатися до координатора Школи:
ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики
Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – провідний освітній осередок для кожного лікаря!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *