ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Освітні пропозиції Каразінської школи косметології та естетичної медицини на липень 2024 року

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа косметології та естетичної медицини запрошують студентів старших курсів, лікарів-інтернів, молодих та досвідчених лікарів та фахівців у сфері косметології на освітні заходи з нарахуванням балів безперервного професійного розвитку (для лікарів).

Освітні заходи проводяться у змішаному та у виїзному форматі для більшої зручності слухачів. Інноваційні технології у галузі, останні новинки індустрії, практично орієнтоване навчання від провідних фахівців країни, викладачів кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології з курсом дерматовенерології, лікарів-дерматовенерологів з великим досвідом практичної роботи у сфері косметології та естетичної медицини!

План проведення тренінгів з оволодіння практичними навичками на липень 2024 року:
3-5 липня: «Естетична мезотерапія. Навчальний тренінг» (25 балів БПР). Ментор – викладач кафедри, лікар-дерматовенеролог Алла ГАМІЛОВСЬКА.
8 липня: «Дерматокосметологія. Найпоширеніши дерматози в практиці косметолога. Вугрова хвороба. Себорейний дерматит. Розацеа» (10 балів БПР). Ментор – викладач кафедри, лікар-дерматовенеролог Олена САЛЄНКОВА.
10-11 липня: «Контурна пластика обличчя. Базовий курс» (25 балів БПР). Ментор – викладач кафедри, лікар-дерматовенеролог Алла ГАМІЛОВСЬКА.
12 липня: «Курс-терапія нейропротеїном (ботул-терапия). Базовий курс» (10 балів БПР). Ментор – викладач кафедри, лікар-дерматовенеролог Алла ГАМІЛОВСЬКА.
17 липня: «Дерматокосметологія. Гіперпігментації в практиці косметолога» (10 балів БПР). Ментор – викладач кафедри, лікар-дерматовенеролог Олена САЛЄНКОВА.
30-31 липня: «Контурна пластика. Корекція форми та обʼєму губ» (25 балів БПР). Ментор – викладач кафедри, лікар-дерматовенеролог Алла ГАМІЛОВСЬКА.

Триває попередня реєстрація. З питань інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування просимо звертатися до координатора Школи:
ГАМІЛОВСЬКА Алла Петрівна, лікар-дерматовенеролог-косметолог, асистент кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології з курсом дерматовенерології.
Телефони: +38 (050) 981-46-18 (Viber); +38 (096) 618-38- 66 (Telegram, WhatsApp);
Електронна пошта: alla_gam@ukr.net

Детальніше про Каразінську школу косметології та естетичної медицини можна дізнатися за посиланням.

Каразінський університет – знання та вміння провідних професіоналів сфери охорони здоров’я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *