ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Освітні заходи для осіб немедичних спеціальностей – актуалізовано розділ офіційного веб-сайту Центру післядипломної медичної освіти

Одним з напрямків роботи Каразінського Центру післядипломної медичної освіти є організація та проведення освітніх заходів для осіб немедичних спеціальностей з метою підвищення рівню обізнаності у сфері медико-профілактичних знань. Цей напрямок роботи – це виконання традиційної місії освітньо-просвітницького центру регіону, яким завжди був Каразінський університет для Слобожанщини, а саме підвищення рівню санітарної культури, зміцнення та збереження здоров’я населення. Серед заходів цього напрямку роботи – найважливіші та найактуальніші у будь-які часи тренінги Каразінської школи невідкладної та тактичної медицини, в ході яких слухачі навчаються надавати першу домедичну допомогу, зупиняти критичні кровотечі, надавати першу допомогу при травмах, правильно діяти в умовах техногенних катастроф та застосування зброї масового ураження, застосовувати на практиці протоколи тактичної медицини тощо.

Освітні пропозиції Центру післядипломної медичної освіти – унікальні за змістом і оформленням, бо проводяться в умовах державного класичного університету, який ліцензований Міністерством освіти і науки України та є авторизованим освітнім центром, визнаним Національною агенцією екстрених медиків (NAEMT, США), Американською асоціацією хірургів, Міжнародним медичним корпусом (IMC), Європейською радою реанімації (European Resuscitation Council, ERC, Євросоюз) та іншими міжнародними інституціями, а викладачі школи – сертифікованими інструкторами міжнародного рівню. Всі слухачі отримують офіційні сертифікати, а значна частина тренінгів завершується наданням слухачам міжнародних сертифікатів, які визнаються у більшості країн світу.

Навігаційне бокс-меню синього кольору дозволяє зручно переміщуватися між підрозділами сторінки, надаючи слухачам освітніх заходів можливість отримати всю необхідну інформацію щодо процедури зарахування та навчання. Жовте бокс-меню, як завжди на нашому сайті, надає корисні посилання на регуляторні документи, плани освітніх заходів, порядок реєстрації для слухачів тощо. Впевнені, що новий формат розміщення інформації зробить процес зарахування і навчання слухачів ще більш зручним та комфортним.

З оновленим у розрізі змісту, дизайну та навігації розділом офіційного веб-сайту Центру «Освітні заходи для осіб немедичних спеціальностей» можна ознайомитись за посиланням.

Працюємо над створенням унікального і комфортного освітньо-професійного середовища для всіх працівників сфери охорони здоров’я!

Для оперативного отримання найсвіжішої інформації обов’язково підпишіться на наші сторінки у соціальних мережах:
Facebook
Instagram
Telegram
YouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *