ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології на чолі з одним з провідних фахівців країни, д. мед. н., проф. Віталієм СТРАХОВЕЦЬКИМ запрошують слухачів на численні освітні заходи, які проводяться потужним науково-педагогічним колективом справжніх професіоналів з багатим клінічним досвідом. Серед освітніх пропозицій Школи – цикли спеціалізації, стажування, цикли тематичного удосконалення та численні заходи безперервного професійного розвитку.

Класичною рисою Каразінських освітніх ініціатив у сфері післядипломної медичної освіти є органічне поєднання міждисциплінарної теоретичної підготовки на засадах доказової медицини і результатів останніх наукових досліджень, сучасних симуляційних технологій навчання на базі кращого симуляційного центру країни та відпрацювання набутих навичок в умовах реальної клінічної практики. І все це на тлі чіткого, зрозумілого, дебюрократизованого інформаційно-організаційного супроводу слухачів від моменту зарахування до отримання документів про успішне проходження навчання!

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи. Кількість місць обмежена. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування пропонуємо звертатися до координатора школи:
🥼БЕЛІВЦЕВА Світлана Володимирівна
✉️Електронна пошта: s.belevtseva@karazin.ua
☎️Телефон: +38 (066) 333-98-68

Детальніше про Школу:
Веб-сторінка на офіційному сайті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *