ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа онкології, радіології та радіаційної медицини

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Освітні заходи Школи забезпечують фундаментальну міждисциплінарну теоретичну підготовку слухачів на підґрунті останніх даних наукових досліджень та доказової медицини з широкою інтеграцією сучасних симуляційних технологій навчання на базі кращого симуляційного центру країни та в умовах реальної клінічної практики на клінічних базах медичного факультету. Клінічною базою Школи, на якій проводиться підготовка здобувачів освіти, є ДУ “Інститут медичної радіології та онкології ім. С. П. Григор’єва НАМН України” – провідний в своїй галузі заклад охорони здоров’я України, відомий своїм науковим та лікувально-діагностичним потенціалом у всьому світі.

Очолює Школу відомий науковець та клініцист, директор ДУ «Інститут медичної радіології та онкології ім. С.П. Григор’єва НАМН України», доктор медичних наук, професор, лікар-хірург Микола КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ – автор понад 250 наукових праць, 21 патенту на винахід, 4 свідоцтв на авторське право, 16 методичних рекомендацій, 4 монографій. Микола Віленович входить до складу редакційної ради журналів «Онкологія» та «Євразійський онкологічний журнал», є лауреатом Державної премії України в галузі  науки і техніки, нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, Пам’ятною Відзнакою ім. проф. В. Т. Зайцева і має загальний стаж науково-педагогічної та клінічної діяльності більше 30 років.

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи. Кількість місць обмежена. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування пропонуємо звертатися до координатора школи:
СЛОБОДЯНЮК Ольга Володимирівна
Електронна пошта: olgaslobodjanuk@gmail.com
Телефон: +38 (067) 271-53-77

Для оперативного отримання найсвіжішої інформації обов’язково підпишіться на наші сторінки у соціальних мережах:
Facebook
Instagram
Telegram
YouTube
Веб-сторінка Школи на офіційному сайті Центру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *