ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа інфекційних хвороб, імунології та алергології

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Освітні заходи Школи забезпечують фундаментальну міждисциплінарну теоретичну підготовку слухачів на підґрунті останніх даних наукових досліджень та доказової медицини з широкою інтеграцією сучасних симуляційних технологій навчання на базі кращого симуляційного центру країни та в умовах реальної клінічної практики на клінічних базах медичного факультету.
Очолює Школу відомий науковець та клініцист, завідувач кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології, кандидат медичних наук, доцент, лікар-інфекціоніст Ольга ВОЛОБУЄВА – автор понад 200 наукових публікацій, в тому числі у виданнях Scopus, 5 патентів на винахід, організатор та учасник численних науково-практичних конференцій з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної роботи понад 30 років.

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи. Кількість місць обмежена. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування пропонуємо звертатися до координатора школи:
ВОЛОБУЄВА Ольга Вікторівна
Електронна пошта: o.volobyeva@karazin.ua
Телефон: +38 (099) 048-31-18

Детальніше про Школу:
Веб-сторінка на офіційному сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *