ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Курс з тактичної медицини: ТССC ASM для осіб без медичної освіти (фотозвіт)

25 серпня Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою невідкладної та тактичної медицини проведено тренінг “Курс з тактичної медицини: ТССC ASM”. Команда інструкторів РУДАС Іван та АКСЕНКОВА Сусанна є сертифікованими інструкторами Національної асоціації екстрених медичних техніків (США), Європейської ради реанімації та Американської асоціації хірургів, а програма заходу уніфікована та відповідає міжнародним стандартам. Участь у заході взяли 10 слухачів, які отримали сучасні, затребувані знання в умовах симуляційного навчання. Курс розрахований на осіб без медичної освіти, учасником освітнього заходу може бути людина будь-якого фаху та рівню освіти. Незабаром триватиме набір наступних груп!

Повномасштабне вторгнення на територію України, постійні загрози ракетних обстрілів мирних міст змушують громадян нашої держави володіти навичками невідкладної домедичної допомоги.

Після тренінгу кожен слухач отримав офіційний міжнародний сертифікат.

Триває попередня реєстрація на наступні освітні заходи Школи. З повним переліком освітніх ініціатив Школи можна ознайомитись за посиланням. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу просимо звертатися до координатора Школи:
РУДАС Іван Андрійович, асистент кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини
Телефон: +38 (066) 867-64-32 (Telegram)
Електронна пошта: rudas@karazin.ua

Будь відповідальним громадянином! Навички, які повинен опанувати кожен! Навчайся рятувати життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *