ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінський університет – найкрутіші викладачі та Європейські стандарти підготовки майбутніх хірургів!

Триває підготовка лікарів-інтернів в освітній частині навчання в інтернатурі за спеціальністю «Хірургія» на базі Центру післядипломної медичної освіти медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Силами Каразінської школи хірургічної патології та малоінвазивної хірургії проводиться поглиблена теоретична підготовка з урахуванням новітніх наукових даних на засадах доказової медицини, сучасне симуляційне навчання з використанням обладнання провідних світових брендів, а отримані практичні навички відпрацьовуються в умовах реальної клінічної практики на клінічних базах медичного факультету.

На фото – лікарі-інтерни, які проходять підготовку в інтернатурі за спеціальністю «Хірургія» на базі Каразінської школи хірургічної патології та малоінвазивної хірургії, яку очолює досвідчений лікар-хірург, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургічних хвороб Сергій БИЧКОВ.

Запрошуємо випускників 2025 року всіх медичних закладів вищої освіти на навчання в інтернатурі за 16 спеціальностями 222 Медицина, за спеціальністю 221 Стоматологія та за спеціальністю 228 Педіатрія. Гарантуємо дебюрократизований процес зарахування, інформаційно-організаційний супровід лікарів-інтернів на всіх етапах, високу якість практично орієнтованої підготовки та дружню Каразінську атмосферу протягом всього навчання.

З питань попередньої реєстрації та за консультаціями просимо звертатися до Центру післядипломної медичної освіти:
Телефон: +38 (067) 309-22-22
E-mail: cpo@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *