ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Масштабне оновлення офіційного веб-сайту Центру післядипломної медичної освіти

В рамках підготовки до 2024-2025 навчального року проводяться роботи щодо масштабного оновлення офіційного веб-сайту Центру післядипломної медичної освіти медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. З урахуванням досвіду попередніх років роботи та побажань наших слухачів командою Центру розроблено план дій щодо оновлення змісту, впорядкування інформації, актуалізації дизайну сайту з метою створення дійсно дієвого, зручного інструменту для слухачів освітніх заходів, викладачів Каразінських шкіл післядипломної медичної освіти та співробітників Центру.

В межах підготовки до анонсу освітніх заходів для англомовних слухачів (студенти-медики, лікарі-інтерни, практикуючі лікарі з числа громадян інших країн та осіб без громадянства) проведено англомовну локалізацію веб-сайту Центру.

Низкою наступних публікацій ми спробуємо познайомити наших підписників у соціальних мережах з новими можливостями, які надаються оновленою редакцією сайту Центру. Слідкуйте за новинами!

Продовжуємо всебічно удосконалювати унікальне освітньо-професійне середовище для працівників сфери охорони здоров’я у кращому класичному університеті країни!

Оновлена редакція офіційного веб-сайту Центру післядипломної медичної освіти доступна за посиланням. Тривають роботи щодо наповнення, створення і актуалізації окремих розділів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *