ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Затверджено План освітніх заходів у сфері безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я на 2024-2025 навчальний рік

Центром післядипломної медичної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна розроблено та затверджено у встановленому порядку План освітніх заходів у сфері безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я на 2024-2025 навчальний рік.

Цьогоріч План містить освітні пропозиції від 22 Каразінських шкіл післядипломної медичної освіти та включає понад 35 циклів вторинної лікарської спеціалізації, 18 циклів спеціалізації для осіб з вищою немедичною освітою, які працюють у сфері охорони здоров’я, більше 250 заходів безперервного професійного розвитку (тренінги, майстер-класи, семінари, фахові / тематичні школи, науково-практичні конференції тощо), декілька десятків освітніх заходів для осіб немедичних спеціальностей.

Команда Центру та колектив Каразінських шкіл врахували побажання наших слухачів, додавши до Плану нові освітні заходи, започаткувавши нові напрямки роботи та удосконаливши наявні. Незмінним залишився Каразінський підхід до провадження освітньої діяльності: потужна міждисциплінарна підготовка в стінах кращого класичного університету країни, широка інтеграція сучасних симуляційних технологій навчання в кращому симуляційному центрі та відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики.

План освітніх заходів у сфері безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я на 2024-2025 навчальний рік на постійній основі доступний за посиланням. Додатково посилання на План розміщено на всіх сторінках всіх розділів та підрозділів секції «Освітні ініціативи» офіційного веб-сайту Центру.

Запрошуємо на навчання майбутніх, молодих та досвідчених професіоналів сфери охорони здоров’я!

Каразінський університет – комфортне освітньо-професійне середовище для кожного працівника сфери охорони здоров’я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *