ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Тренінг з оволодіння практичними навичками «Естетична мезотерапія та біоревіталізація обличчя. Базовий курс» (25 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа косметології та естетичної медицини запрошують слухачів на тренінг з оволодіння практичними навичками «Естетична мезотерапія та біоревіталізація обличчя. Базовий курс» для лікарів всіх лікарських спеціальностей з нарахуванням слухачам, які повністю виконали вимоги навчального плану заходу, 25 балів безперервного професійного розвитку.

Терміни проведення: 22.04.2024 р. – 23.04.2024 р. (включно).

Ментор заходу: досвідчений фахівець у сфері естетичної медицини та косметології, лікар-дерматолог, викладач кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології з курсом дерматовенерології Алла ГАМІЛОВСЬКА.

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань зарахування на освітній захід та забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процесу зарахування пропонуємо звертатися до координатора Школи:
ГАМІЛОВСЬКА Алла Петрівна, лікар-дерматовенеролог-косметолог, асистент кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології з курсом дерматовенерології
Телефон: +38 (050) 981-46-18 (Viber); +38 (096) 618-38- 66 (Telegram, WhatsApp)
Електронна пошта: alla_gam@ukr.net

Каразінська школа косметології та естетичної медицини – знання та досвід провідних професіоналів для кожного слухача!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *