ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Триває робота філіалу медичного факультету Каразінського університету у м. Івано-Франківськ

У відповідь на виклики сьогодення медичним факультетом за підтримки адміністрації Каразінського університету зорганізовано роботу повноцінного філіалу у м. Івано-Франківськ, де тривають заняття зі студентами старших курсів факультету з числа громадян інших країн та осіб без громадянства в очному режимі, в т. ч. з відпрацюванням практичних навичок в умовах реальної клінічної практики на базі одного з провідних закладів охорони здоров’я м. Івано-Франківськ.

Фотозвіт про реалізацію проєкту надано науково-педагогічними співробітниками кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології, а саме к. мед. н., доц. Ксенією ПАВЛІКОВОЮ, яка проводить у цей час циклові заняття з дисципліни «Інфекційні хвороби» для студентів 6 курсу.

Керівництвом медичного факультету та Центру післядипломної медичної освіти розглядається можливість створення подібних освітніх осередків у м. Івано-Франківськ для інших категорій здобувачів вищої освіти та слухачів освітніх заходів у сфері післядипломної медичної освіти, в т. ч. для лікарів-інтернів.

Додаємо текст листа-відгуку студентів медичного факультету, які проходить підготовку у м. Івано-Франківськ, щодо вражень від роботи викладачів кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології.

Каразінський університет – найкрутіша освіта для працівників сфери охорони здоров’я попри війну!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *