ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «УЗД на місті надання допомоги (РОCUS)» (25 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології запрошують слухачів з числа студентів старших курсів, лікарів-інтернів та практикуючих лікарів всіх спеціальностей на цикл тематичного удосконалення «УЗД на місті надання допомоги (РОCUS)» з нарахуванням лікарям, які виконали вимоги навчальної програми заходу, 25 балів БПР.

Сучасні ультразвукові технології в клінічній практиці – це не тільки експертний клінічний досвід та експертна ультразвукова машина. Вимоги сьогодення – вміти швидко доповнити клінічне обстеження візуалізацією в більшості спеціальностях. Новий ресурс цього – методика POCUS (point of care ultrasound, ультразвукове дослідження на місті надання допомоги), якою може оволодіти лікар будь-якої спеціальності та кваліфікації. Дана методологія передбачає оволодіння навичками ультразвукового обстеження грудної та черевної порожнини без сертифікації з УЗД для покращення власних клінічних рішень. Ви ще вагаєтесь? Наважтесь і зробіть свій перший крок у володінні навичками ультразвукової діагностики.

Програма циклу передбачає набуття слухачами загальних знань УЗД, методології УЗД черевної та грудної порожнини при невідкладних станах та відпрацювання практичних навичок на сучасному симуляційному обладнані.

Ментор заходу – лікар вищої категорії з акушерства та гінекології та УЗД, сертифікований спеціаліст FMF (Fetal Medicine Foundation, London, UK), член ISUOG (International Society of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology), кандидат медичних наук, доцент Ірина ВАСИЛЬЄВА.

Терміни проведення: 23.09.2024 р. – 27.09.2024 р.

План проведення циклу:

  • 23.09.2024 р. – 24.09.2024 р. – теоретична підготовка, цикл лекцій
  • 25.09.2024 р. – 26.09.2024 р. – відпрацювання практичних навичок на сучасному симуляційному обладнанні
  • 27.09.2024 р. – підведення підсумків, дебрифінг, вручення посвідчень до диплому та сертифікатів

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. Інформаційно-організаційний супровід процедури зарахування забезпечує координатор Школи:
БЕЛІВЦЕВА Світлана Володимирівна
Електронна пошта: s.belevtseva@karazin.ua
Телефон: +38 (066) 333-98-68

Детальніше про Школу:
Веб-сторінка на офіційному сайті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *