ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа клінічної біохімії та лабораторної діагностики

Каразінська школа клінічної біохімії та лабораторної діагностики забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти на циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, науково-практичні конференції тощо) у сфері лабораторної діагностики та інтерпретації результатів досліджень.

Унікальна для України Школа, заснована на засадах класичної міждисциплінарної університетської освіти, притаманної всім освітнім ініціативам Каразінського університету! Глибинна, фундаментальна підготовка лікарів-клініцистів та лікарів-лаборантів на базі однієї з кращих за оснащенням міждисциплінарної навчально-наукової лабораторії біомедичних досліджень «Karazin BioMed».

Керівник Школи – к. біол. н. (біохімія), доц. Юрій КОТ – 105 наукових праць, нагороджений подяками МОН України, член Європейської Федерації біохімічних товариств (FEBS), провідний фахівець Каразінського університету, досвідчений спеціаліст у сфері клінічної біохімії та лабораторної діагностики.

Все про лабораторну діагностику та сучасні методи наукового дослідження у Каразінській школі клінічної біохімії та лабораторної діагностики!

Детальніше про Школу за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *