ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа внутрішньої медицини

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Цикл тематичного удосконалення

«Сучасні аспекти клінічної ендокринології: питання діагностики та лікування ендокринних захворювань»

Програма циклу ТУ «Сучасні аспекти клінічної ендокринології: питання діагностики та лікування ендокринних захворювань» включає актуальні дані щодо організації ендокринологічної допомоги, епідеміології, етіопатогенезу, особливостей клінічного перебігу різноманітних ендокринопатій, сучасних методів дослідження ендокринних залоз та алгоритмів лікування і профілактики ендокринних захворювань. Представлений матеріал ґрунтується на засадах доказової медицини, рекомендаціях національних та міжнародних протоколів надання медичної допомоги, останніх даних наукових досліджень та власному досвіді успішної інтеграції їх у рутинну клінічну практику.

Метою циклу є одержання нових теоретичних знань та практичних навичок, що є необхідними для лікаря при проведенні на сучасному рівні комплексної діагностики, лікування та профілактики ендокринних захворювань. Набуття програмних знань та вмінь надає можливість слухачам значно покращити якість профілактики, діагностики та лікування ендокринної патології. Цикл тематичного удосконалення забезпечує кваліфіковану підготовку лікарів всіх лікарських спеціальностей з основних питань клінічної ендокринології.

Програму побудовано за системою блоків. Блоки розбиті на розділи, кожний з яких містить теми, що складаються з окремих елементів. Для виконання програми в процесі навчання передбачені наступні види занять: лекції, практичні заняття та самостійна робота. Цикл включає також додаткову програму – лекція з COVID (2 год.). Тривалість даного циклу складає 96 академічних годин.

В програму циклу ТУ інтегровані міждисциплінарні підходи до теоретичної підготовки слухачів, симуляційні технології навчання, відпрацювання набутих навичок в умовах реальної клінічної практики, на моделі «віртуальний пацієнт» та/або в процесі розбору клінічних кейсів та власний клінічний досвід викладачів.

Для виявлення рівня знань та навичок слухачів передбачено наступні види контролю: вхідний тестовий контроль рівню знань та вмінь слухачів в межах тематики циклу ТУ, іспит (оцінка рівню засвоєння теоретичного матеріалу та/або оволодіння практичними навичками, тестування та/або розв’язання клінічних завдань). Лікарям, які успішно склали іспит видається посвідчення до диплому встановленого зразку про проходження підвищення кваліфікації.

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ГОРШУНСЬКА Мар’яна Юріївна

координатор Школи

📩: gorshunskayam@gmail. com

image

Реєстрація на освітні заходи школи

СТЕКЛЯРОВА Наталя Володимирівна

фахівець Центру

📩: n.steklyarova@karazin.ua

Керівник Школи

Screenshot_1

Тетяна ТИХОНОВА

доктор медичних наук, професор
Жовтень 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Місце формування та становлення справжніх героїів у білих халатах!

Працює Facebook-спільнота Школи

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини Школи