ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа стоматології – провідний осередок стоматологічної освіти країни!

Всього за два роки з моменту створення Каразінська школа стоматології на чолі з відомими вченим та клініцистом, завідувачем кафедри стоматології медичного факультету, д. мед. н., проф. Андрієм НІКОНОВИМ стала одним з провідних осередків підготовки майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів країни! Дивовижний старт і стрімкий розвиток стали можливі завдяки всебічній підтримці адміністрації університету та медичного факультету, самовідданій праці колективу кафедри та використанню сучасних технологій навчання.

На сьогодні Каразінська школа стоматології пропонує здобувачам освіти:
✔магістратуру за спеціальністю 221 Стоматологія (триває набір абітурієнтів);
✔інтернатуру за спеціальністю 221 Стоматологія (триває набір лікарів-інтернів);
✔численні заходи БПР для лікарів-стоматологів: всі вторинні стоматологічні лікарські-спеціалізації, численні цикли тематичного удосконалення, симуляційні тренінги, лекції з практичними демонстраціями тощо (триває набір слухачів заходів БПР).

Каразінська школа стоматології повністю забезпечена сучасним навчальним, мультимедійним, симуляційним та клініко-діагностичним обладнанням. Для здобувачів освіти всіх категорій доступні два сучасних симуляційних центри (один – загально-клінічний, другий – суто стоматологічний), клініко-симуляційний центр на базі КНП «Харківська обласна стоматологічна поліклініка» та майже 10 провідних закладів охорони здоров’я міста у якості клінічних баз для відпрацювання практичних навичок в умовах реальної стоматологічної практики.

Запрошуємо на навчання майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів! Каразінська школа стоматології – це можливість навчання у провідних фахівців країни в стінах кращого класичного університету!

З питань вступу на навчання просимо звертатися до очільника Каразінської школи стоматологі:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *