ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Лекція з практичною демонстрацією «Філософія консервативної пародонтології. Мистецтво професійної гігієни та кюретажу»

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа стоматології запрошують студентів старших курсів стоматологічних факультетів, лікарів-інтернів, молодих та досвідчених практикуючих лікарів-стоматологів на лекцію з практичною демонстрацією «Філософія консервативної пародонтології. Мистецтво професійної гігієни та кюретажу».

Робоче місце кожного слухача обладнане сучасним симуляційним обладнанням, яке дозволить максимально наближено до умов реальної клінічної практики відпрацювати етапи професійної гігієни, полірування зубів пастами та надання сучасних персоналізованих рекомендацій пацієнтам.

Кожним слухачем індивідуально буде відпрацьовано навички:
✔ульразвукового та ручного скейлінгу;
✔апроксимальної, «рожевої та білої» гігієни;
✔роботи з мікроскопом у ясених кишенях.

Терміни проведення: 13.05.2024 р. – 14.05.2024 р. (включно).

Каразінська школа стоматології запрошує на навчання в магістратурі та інтернатурі за спеціальністю 221 Стоматологія та пропонує безліч освітніх заходів у сфері безперервного професійного розвитку для молодих та досвідчених лікарів-стоматологів. З питань вступу на навчання та реєстрації на освітні заходи пропонуємо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінська школа стоматології – інтеграція інноваційних лікувально-діагностичних технік та прийомів у практику кожного слухача!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *