ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Новий напрямок роботи – цикли спеціалізації для осіб без вищої медичної освіти, які працюють у сфері охорони здоров’я: фізична терапія та ерготерапія

У відповідь на виклики сьогодення та з прагненням до безперервного розвитку, керуючись наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23.01.2024 р. № 112, Центр післядипломної медичної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна анонсує новий напрямок роботи на 2024-2025 навчальний рік – цикли спеціалізації для осіб з вищою немедичною освітою, які працюють у сфері охорони здоров’я!

Провідні науковці, педагоги та клініцисти Каразінського університету, користуючись безперечними перевагами класичної університетської освіти з широкою інтеграцією у навчальний процес міждисциплінарних підходів та освітньо-наукових можливостей декількох факультетів, формують унікальне середовище для професійного зростання, що у поєднанні з високим попитом на ринку праці серед стейкхолдерів і дефіцитністю фахівців цих спеціальностей створює унікальні можливості для осіб з вищою немедичною освітою.

В рамках реалізації цього проєкту Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа фізичної, реабілітаційної та спортивної медицини запрошують на цикли спеціалізації слухачів з числа магістрів за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія» (без зазначення спеціалізації у дипломі) або спеціальністю «Фізична реабілітація» галузі знань «Охорона здоров’я», «Фізична реабілітація» галузі знань «Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини»:

  • «Фізична терапія» (6 місяців);
  • «Ерготерапія» (6 місяців).

Відмінною рисою зазначених циклів у Каразінському є виключно практично-орієнтоване навчання в умовах реальної практики під керівництвом по-справжньому зіркового складу найкрутіших фахівців країни з великим досвідом практичної та науково-педагогічної діяльності! Готуємо справжніх, готових до викликів сьогодення професіоналів!

Тривалість підготовки: відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.01.2024 р. № 112.

Вартість навчання: 5000 грн / місяць (одноразова та помісячна оплата).

Формат підготовки: змішаний (виїзний, очний та / або дистанційний).

Порядок реєстрації на цикли спеціалізації доступний за посиланням.

Календарний план зазначених циклів спеціалізації доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на цикли спеціалізації. Кількість місць у групах обмежена. Для гарантованого зарахування на цикли спеціалізації пропонуємо заповнити форму попередньої реєстрації. Інформаційно-організаційний супровід процедури зарахування здійснюється координатором Школи:
БРИНЗА Марія Сергіївна
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua
Телефон: +38 (097) 080-60-94

Детальніше про Школу та її освітні ініціативи можна дізнатися за посиланням.

Каразінський університет – класика, що випереджає час!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *