ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа ультразвукової діагностики

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Освітні заходи Школи забезпечують фундаментальну міждисциплінарну теоретичну підготовку слухачів на підґрунті останніх даних наукових досліджень та доказової медицини з широкою інтеграцією сучасних симуляційних технологій навчання на базі кращого симуляційного центру країни та в умовах реальної клінічної практики на клінічних базах медичного факультету. Школа працює на базі декількох клінічних баз, в тому числі на базі одного з провідних в області закладів охорони здоров’я – багатопрофільної лікарні “Харківська клінічна лікарня на залізничному транспорті № 1”, яка використовується для відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики. Переважна більшість освітніх заходів Школи складається з трьох послідовних компонентів освітнього процесу: сучасна теоретична підготовка, відпрацювання навичок на кращих в світі симуляторах та відпрацювання навичок в умовах реальної клінічної практики на обладнанні експертного рівню.

Очолює Школу відомий науковець та клініцист, завідувач кафедри пропедевтики внутрішньої медицини та фізичної реабілітації медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, кандидат медичних наук, доцент, лікар-кардіолог, лікар-терапевт Марія БРИНЗА – автор понад 70 наукових статей у фахових виданнях, в тому числі близько 10 у виданнях Scopus та Web оf Science, понад 60 тез доповідей, 5 патентів, 3 підручників та навчальних посібників, більше 250 методичних рекомендацій, керівник 1 дисертації на здобуття наукового ступеню кандидата медичних наук, спікер всеукраїнських та міжнародних конференцій і конгресів, співорганізатор науково-практичних конференцій з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної діяльності понад 15 років.

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи. Кількість місць обмежена. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування пропонуємо звертатися до координатора школи:
БРИНЗА Марія Сергіївна
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua
Телефон: +38 (097) 080-60-94

Для оперативного отримання найсвіжішої інформації сторінки Школи у соціальних мережах:
Facebook Школи
Instagram Школи
Веб-сторінка Школи на офіційному сайті Центру
Telegram Центру
YouTube Центру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *