ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Інтернатура в Каразінському – це практично орієнтовані програми підготовки з кращими викладачами країни!

З перших днів підготовки лікарів-інтернів в освітній частині програми інтернатури за спеціальністю «Дерматовенерологія» викладачами Каразінської школи дерматовенерології та клінічної трихології забезпечено проведення занять в умовах реальної клінічної практики з відпрацюванням набутих практичних навичок на клінічній базі медичного факультету.

Каразінська школа дерматовенерології та клінічної трихології – це потужний освітній осередок для майбутніх, молодих та досвідчених лікарів, який забезпечує професійне зростання протягом всієї лікарської кар’єри. Школа проводить численні заходи безперервного професійного розвитку лікарів та забезпечує підготовку лікарів-інтернів за спеціальністю «Дерматовенерологія», при цьому на всіх рівнях освіти забезпечується фундаментальна міждисциплінарна теоретична підготовка, широка інтеграція сучасних симуляційних технологій навчання та відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики.

Попереду лікарів-інтернів 2024 року вступу чекають блоки додаткових компонентів програми підготовки в інтернатурі, які є Каразінською інновацією у сфері підготовки лікарів-інтернів та розширюють медичний світогляд майбутніх лікарів за рахунок надбання розширеного переліку практичних навичок та знань.

З нетерпінням чекаємо нових фотозвітів за результатами підготовки лікарів-інтернів та завжди відкриті для випускників 2025 року всіх медичних закладів вищої освіти України у розрізі підготовки в інтернатурі за 18 спеціальностями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *